April 2013 - Whisper of zlyn

Saturday, April 13, 2013

about 3 day ago and morning today ..
hello .. assalamualaikum .. 
3 hari lepas mean hari rabu la kan .. k
hari rabu lawan choral speaking 
n keputusannya
sangat mengecawakan tau ! tau ke tak ni !
sedih seyh xmng . haha .. poyo ..
last year just lucky 

n next year pun xtau lagi msk lg ke tak .. rsa mcm xje .. sbb ckgu suruh train bdk2 junior .. erk eleyh.. bg la kitaorg ... next year tahun last doe ..
:3 .. apa2 pun the best experience at new school .. dapat jumpa bdk2 last year yg lwn .. :)


n minggu tu juga exam .. huaaaaa ..
terbaik la soalan2nya ...
supperB betul ..

tersangat la susah soalannya .. yg paling2 susah ADDMATH , KIMIA , FIZIK , BI 
peh peh peh ..
tak terkata nak jawabnya ..


n today 
ok look at the red circle .. haha .. byk gilo dia like .. junior n kwn ..
peh2 .. membalas dendam kot .. haha yang peting dh boom sama diaorg juga ..

ok n today buka keek .. 
peh comelnya tasha mansahar n syed shamim ..
ooo


tambahan pula , saya masuk kawad kaki bomba .. haha ..
agak funny right .. haha
mane taknya .. dh la xreti sgt kawad ..
hoho ..  n then dtg trus kne msk tapi xdiajar dulu .. mmg tonggang langgang la mula2
tapi sekarang dah ok .. juga ..
alhamdulilah la ..:)

Friday, April 5, 2013

JumAat



Assalamualaikum and annyeonghaseyo

tadi terjumpa ayat dibawah ini 
so bace la kejap ye 
dan renung2kan serta selamat beramal ..
:) 


Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya apabila kita bertemu jodoh yg sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.
Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat menjadi penilai yg baik.
Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yg sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.
Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.
Memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan :)
 
hari ini jumaat

belajar last day before exam hari isnin ..
huaaaaaaaaaa .. haru betul ..
dh la study pun skit je .. dicepatkan hari isnin pula .. klau tak ari selasa ..
:3
sangat menyedihkan betul la 
ckgu bio pun mengamuk .. sbb xdak2 xdpt jwb soalan latihan .. kn dh
msk2 je mood dia dh down ..
 

Thursday, April 4, 2013

 4. 4. 2013
assalamualaikum ..
hari khamis yang mulia ini ..

datang ke sekolah dan rasa macam pelik ..
sbb rasa macam orang tengok aku dgn pandangan pelik .. haha
sbb aku post kt fb ke?
sbb kawad smlm ke ?

oo
sangat pelik tengok diaorg yg pandang semacam je ..

k .. byk gilo dia like .. :3
nk boom pon agak2 la .. dh mcm nk jam laptop tdi ..


hari ini juga .. ad latihan choral ..
kena marah .. 
dan asyik kena buat ulang2 ..
n same mistake we do ..
yg tensionnya .. hari isnin nanti .. dh la exam n then latihan choral dri kul 2-4 .. gilo la ..
dh la esoknye exam lg ..
sbbnye .. 
ari sabtu ni ramai xde .. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wea ?

npe la .. dh la rabu lawan ..
isnin ni kena perform dpn dak2 pula
malu aden .. 

Follow by Email

@templatesyard