KADS1M - Whisper of zlyn

Instagram

Friday, June 2, 2017

KADS1M


Kerajaan akan beri baucer kepada pelajar macam brim bantuan untuk pelajar but this year dah tukar kepada kad debit dari bank rakyat . Pada mulanya pelajar perlu buat daftar secara online dan banyak kali jugalah kes berlaku cakap yang nak daftar tak boleh guna chrome la apa lah sampaikan banyak kali isi serious ni . 

Perlu tunggu sampai bank rakyat hantar email suruh pick up kad tersebut kat bank rakyat yang korang pilih but until now hanya beberapa sahaja yang dah dapat ahh siapa je tak meroyan woii semua nak kad tu cepat hari hari check email menunggu kehadirannya tapi yang dapat hanyalah hampa .

Mulai semalam dah boleh check semakan kads1m secara online dan rata rata mengamuk di media sosial dan sedih tak dapat lagi .. yang dinyatakan hanyalah "SEDANG DI PROSESS" yang masih taktahu websitenya boleh clik ni SEMAKAN .. 

be half as student yang masih tak dapat lagi kad kami berharap sangat dipercepatkan .. Katanya akan diberi itu peringkat tu sangat sedih seriously sehingga bulan 9 . Aigooo .. Rasa lebih rela kot berdiri panjang sepanjang boleh dekat pejabat bendahari uni sendiri berbanding tunggu macam ni . At least kalau baucer tu lagi cepatt .. sekian dari saya

5 comments:

  1. Rezeki student skrg. Masa kak ana dulu hanya Harap ptptn je. Haha

    ReplyDelete
  2. Dah try call ke? cuba refer sini http://nadhiewueen.blogspot.my/2017/05/kegunaan-dan-kelebihan-kad-debit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yang dah call pon sama dia suruh tunggu email

      Delete
  3. Saya giveup tunggu email haha haih

    ReplyDelete

Follow by Email

@templatesyard