Raya 2K17 - Whisper of zlyn

Instagram

Monday, July 3, 2017

Raya 2K17

            Selamat menyambut hari raya aidilfitri gaiss.. Dah raya ke 9 baru kesempatan buka laptop fuhh .. mesti korang raya sakan kannn .. Tahun ni ramai juga dapat raya lama mostly semuanya sampai seminggu macam balas dendam raya kann..



            First raaya as usual ketupat ayam masak merah dan kuah lodeh wajib punya menu kalau takde ya Allah sedih sangat hidup tak lengkappppp macam bukan raya la kononnya.. overr tauuu . Hari last puasa dah start menganyam tapi my elderst sis la yang menganyam and my mom ketatkan dengan masukkan beras. Just ketupat takde lemang or others .. Tapi raya ke 2 or ke 3 tu my sis ada bawa balik lemang sebab belah suaminya bakar lemang . 
             Tapi tahun ni hanya yang bujang bujang sahaja beraya dengan mama after raya ke dua barulah yang lain balikkk .. baru penuh rumah riuh rendah.. Adatlah takpayah nak gaduh raya mana mana pon asalkan raya kannn.. #teamrayajohor #teamrayasingle
             Pagi raya tu seriously batupahat lenggang gila gila takde sesak langsung lagi lagi turun jambatan lagi la clear je jalan ni tak tipu punya... Bila dah petang sikit baru lahh jalan mula banyak kereta but tak jem lagi la .. second day ahh hadaplahh jem tuu beramai ramaiiiiiiiiiiiii ..
            Budak budak kecik pon dah tak de datang beraya weii hambar sangat maybe kalau duduk taman taman tu ada lah lagi walaupun tak banyak tapi nii memang takde langsung hanya family kaum kerabat je la yang datang walau apa pun selamat hari raya ! Raya kann sebulannn



feeling feeling vivy sikit hahahaha padahal jauh beza ..



Maaf zahir dan batin kepada semua yang tidak mengenali mahupun mengenali diri ni yang serba kekurangan yang baik semuanya datang dari Allah swt . Kalau nak cari kt ig : zl_yn dm for follow back okk nanti sis reply punya :)
             

11 comments:

  1. Wahh cantik baju zlyn. Selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  2. I like your baju raya. Cantik and so are you.

    ReplyDelete
  3. thanks dear you pon cantik jugaaaa

    ReplyDelete
  4. Oh hi singgah sini jugak c: http://crap-sody.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Nurul singgah & follow sini :)

    jemput join giveaway ye http://www.syahirahvaliant.com/2017/07/giveaway-nurul-friends.html

    ReplyDelete

Follow by Email

@templatesyard